Sat Pavan Kaur
učiteljica kundalini joge
MAJoga 2011
MAJoga 2011
koncert Narayani
več kot 20 ur delavnic
in predavanj
11 učiteljev iz Slovenije in tujine
brezplačna jutranja vadba
gong kopel
delavnice za nosečnice, dojenčke in otroke...
več

O učiteljici:

Sat Pava Kaur - Petra SmrtnikSat Pavan Kaur, moje duhovno ime, pomeni "Princesa / Levinja miline in resnice, ki je nosilka prane, diha življenja".

Po izobrazbi sem novinarka in komparativistka, v resnici pa sem učiteljica.
Spominjam se, kako mi je psihologinja v osnovni šoli dejala, da ne bom nikoli učiteljica, ker nosim očala (?!). Tako sem študirala marsikaj: veterino, politologijo, novinarstvo, primerjalno književnost... V času pavziranja sem naredila še gostinsko šolo...
Z jogo sem se začela spoznavat leta 1993, kaj kmalu pa sem začela tudi učit. Opravila sem tečaj za inštruktorja joge pri IYF (International Yoga Federation), tečaj za učiteljico kundalini joge v Amrit Nam Sarovar šoli, ki deluje pod okriljem KRI (Kundalini Research Institute), tečaj za svetovalko za naravno načrtovanje družine po metodi Sensiplan (Malteser, Nemčija) v letu 2011 pa sem postala tudi učiteljica Shakti Dancea ali joge plesa, kot jo je ustvarila Sara Avtar Olivier iz Velike Britanije.

Torej sem kljub vsem ovinkom, ki so me vodili stran od moje poti pa spet nazaj k meni... učiteljica ;o)

Jogo učim že več kot 15 let, v začetkih sem poučevala različne stile hatha joge in modifikacije. Ko sem se srečala s kundalini jogo, sem se vanjo zaljubila na prvi pogled, oziroma bolje rečeno: "na prvi gib in dih". Ko dihu in gibu dodaš še ritem, se prepustiš energijam Shakti Dancea ali Joge plesa. V zadnjih letih sem svoje poučevanje omejila in poglobila v kundalini jogi, kundalini vadbe pa uravnotežim z jogo plesa: učim kundalini jogo za odrasle, otroke, mamice z dojenčki ter nosečnice, Breathwalk ali DihHod in Shakti Dance.

Vse pravice pridržane © BIT-JE Petra Smrtnik s.p., Podolnica 39, 1354 Horjul
pravni poduk